Tänään on hyvä päivä

Mun päivä alkoi tänään vähän nihkeästi, kun kello soi taas kuuden aikoihin eikä millään olisi jaksanut nousta ylös. Nousin kuitenkin ja silmät vielä ristissä vedin lenkkarit jalkaan ja lähdin taas aamukävelylle. Tänään tein vähän lyhyemmän lenkin, n. puoli tuntia, mutta hyvin sai silläkin päivän käyntiin. Aamupala ei valitettavasti ollut yhtä onnistunut kokemus – smoothiessa ollut macajauhe aiheutti mulle nimittäin niin jäätävät mahakivut, että olin töissä ihan kaksinkerroin ja harkitsin jo kotiin lähtemistä. Pidin siis joku aika sitten taukoviikon tuosta macan käytöstä ja kun nyt oon yrittänyt ottaa sitä takaisin ruokavalioon, niin maha pistää täysillä vastaan. Tosi ärsyttävää. En tiedä johtuuko tämä siitä, että kroppa tottui jotenkin ”liiaksi” pois siitä vai meneekö tämäkin keliakiadiagnoosin piikkiin. Ehkä mun vatsa on jotenkin niin herkillä nyt noiden viljojen takia, ettei se siedä tuota macaakaan? (En ole siis vieläkään päässyt tähystykseen, kiitos huikean hyvän terveydenhuollon…)

Turvotuksista ja muista inhotuksista huolimatta salitreeni sujui tänään onneksi ihan näppärästi. Ängin itseni taas poikien mukaan ja tänään treenattiin rintaa, olkapäitä ja ojentajia:

Penkkipunnerrus
Vinopenkki kp

Pystypunnerrus smithissä + käsipainoillaViparit sivulle
Etuolkapäät taljassa

Push down taljassa
Ojentajapunnerrus pään takaa kp
Dipit omalla painolla

Erityisesti vinopenkki sujui tänään tosi hyvin ja ensi kerralla voisi kokeilla vähän lisätä painojakin, jee! Oon kyllä edelleen tosi tyytyväinen tuohon äijäsaliin, siellä on jotenkin hyvä meininki 😀 Harkitsen jo ihan oikeasti, että ottaisin sinne kesäjäsenyyden, kun sen nyt suhteellisen hyvään hintaan saisi.

Pukuhuoneessa tuntemattomat ihmiset tervehtii sua ja treenin saa oikeasti tehdä kaikessa rauhassa – ketään ei kiinnosta, mitä mä siellä räpellän. Mun omalla salilla tunnelma on välillä vähän turhan ”pinnallinen”, kun jengi tulee salille Betterbodiesin vaatteissa pelkästään näyttämään hyvältä ja varsinkin naispuoliset mittailee sut ensin päästä varpaisiin ja alkaa sen jälkeen kytätä, mitä painoja käytät. Se on vähän turhauttavaa. Mun mielestä ylipäätään toisiin vertailu on täysin typerää, eikä sillä voita yhtään mitään. Jokainen treenatkoon sillä omalla tasollaan ja sillä tavalla kuin itse haluaa. Toista matkimalla ja hirveitä painoja lastaamalla ei voita mitään, jos sen kustannuksella sitten tekniikka kärsii.
Treenin jälkeen ruokaa naamariin

thairuoka
Vähän tän näköstä mössöä tuli vedettyä naamaan melkein kaksin käsin!

Blogiin liittyen sellaista infoa, että etusivulta löytyy nyt linkki välilehteen, jossa on esittely musta itsestäni. Siellä voivat sitten sekä vanhat että uudet lukijat käydä lueskelemassa, mikäli haluaa tarkemmin tietää, kuka täällä ruudun toisella puolella oikein on. Lisäksi olen koittanut tehdä kommentoinnista teille nyt mahdollisimman helppoa, koska tiedän, että siitä on jonkin verran negatiivista palautetta tullut. Mun blogiin kommentoidessasi et siis tarvitse edes nimimerkkiä vaan voit kommentoida ihan anonyyminä, mikäli niin haluat. Tämä tietenkin edellyttää sitä, että kommenttiboksi pysyy yhtä siistinä kuin tähänkin asti ja kakkakommenteilta vältytään! Monna kirjoitti hyvän postauksen aiheesta, käykäähän lukaisemassa se läpi ja antamassa asiallista palautetta, joka välitetään sitten eteenpäin! Tavoitteena on tehdä tästä sivusta niin hyvin toimiva kuin mahdollista ja sen eteen tehdäänkin koko ajan kovasti töitä, mutta se vaatii hieman kärsivällisyyttä meiltä kaikilta 🙂 Voitte antaa palautetta nettisivun toimivuudesta yms. myös mun blogin kommenttiboksiin, jos haluatte. Mikä toimii/mikä ei, mitä haluaisitte lisää/mitä pois jne. 🙂

Leave a Reply