Tietoa Minusta

Tämän projektin takaa löytyy 22-vuotias aktiivitreenailija Vaasasta. Blogia oon kirjoittanut marraskuusta 2016, jolloin flunssassa maatessani sain kipinän perustaa oman treeniblogin. Siihen asti olin aktiivisesti seurannut muutamia treenibloggaajia ja halusin päästä mukaan siihen kiehtovaan maailmaan ja tässä ollaan.

Nimitän itseäni aktiivitreenaajaksi, koska urheilemassa tulee käytyä n. 5-6 kertaa viikossa. Minkäänlaisia kisatavoitteita mulla ei kuitenkaan ole, joten sen puolesta mua voisi myös nimittää ihan tavalliseksi liikunnan harrastajaksi. Tällä hetkellä repertuaariin kuuluu niin punttia kuin ryhmäliikuntaa ja lenkkeilyäkin. Mun suurin tavoitteeni on siis ihan vain pitää itseni hyvässä kunnossa.

Liikunta on mulle ennen kaikkea hyvinvointia. Ne hetket, mitä vietän lenkkipolulla tai salilla, on mulle mun omaa aikaa, pakoa arjesta. Sitä aikaa, jolloin voin hyvällä omallatunnolla ajatella vain ja ainoastaan itseäni. En siis nosta rautaa pokaalin kuva silmissäni tai juokse veren maku suussani, mutta tuumaakaan en silti suostu antamaan periksi. Mun periaatteeni on, että kun treenaamaan mennään, niin sitten treenataan tosissaan. Salille ei mennä näyttämään hyvältä vaan sinne mennään hankkimaan lihasta ja se vaatii joskus vähän rumia ilmeitä ja sekaista tukkaa 😉

Tällä hetkellä käytän kolmijakoista saliohjelmaa eli yleensä käyn kropan läpi kolmessa osassa kerran viikossa. Sen lisäksi tulee tehtyä lenkkiä ja siihen lisäksi ryhmäliikuntatunteja ajan sallimissa määrissä. Talven aikana mun tavoite oli kasvattaa lihasta (ja erityisesti tuota takaosastoa ;)), mutta tällä hetkellä treenaan enemmän maaliviivan kuva silmissäni. Kesän 2017 lopussa on siis tarkoitus juosta elämäni toinen puolimaraton ja huomattavasti paremmalla ajalla kuin edellisellä kerralla.